2 juli t/m 9 augustus

elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag

Het Verhaal

Verscholen tussen het groen bevindt zich een Engelse landschapstuin met diverse uitheemse boomsoorten en een overgebleven monumentale heksenkring van lindebomen. Zeven adembenemende locaties, verspreidt over het vorstelijke Landgoed Matanze zijn het decor van een betoverend vijf-gangen walking dinner. 

De Beleving

 

Je reserveert een tafel voor 4, 5 of 6 personen. Voor grotere groepen kun je contact met ons opnemen. Op unieke locaties op het landgoed geniet jij samen met je gezelschap van:

een vijf-gangen diner – start met glas champagne – fles witte wijn per vier personen – fles rode wijn per vier personen – afsluiting met koffie/thee en likeur – overige dranken zijn op nacalculatie

Je komt op eigen gelegenheid naar het landgoed. De betaling geschiedt binnen twee dagen na uw reservering. We sturen daarvoor een betaalverzoek.

95 euro p.p

Walking Dinner

Elk gezelschap geniet van een aantal gangen op verschillende locaties op het landgoed. Op elke locatie heb je samen met je gezelschap een eigen prive tent. Via een sightseeing walking tour ga je van locatie naar locatie.

Overnachten op 

De Matanze

Na een heerlijke avond hoef je gelukkig nog niet haar huis! De comfortabele Bed&Breakfast op het landgoed ontvangt je graag om te overnachten op het vorstelijk en sprookjesachtige landgoed. Klinkt als muziek in je oren? Reserveer direct een kamer via de knop hieronder.

Corona Maatregelen

Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM op en nemen wij onze eigen maatregelen.

Een aantal maatregelen die wij nemen:

Er zijn per avond een maximaal aantal personen te gast

De tafels, stoelen en contactpunten worden na elk “wissel” gedesinfecteerd

Iedereen die niet uit hetzelfde huishouden komt houdt 1,5 meter afstand van elkaar

De locaties zijn verspreid over het landgoed

Elke reservering dient een aantal vragen over hun gezondheid te beantwoorden

Contact

stefan@jackiesnyc.com | 0570 616 666 | 

Jackies NYC Grote Poot 19, 7411 KE